Rólunk

A 2014-ben alakult Garoda Klub jelenlegi formáját és egyben küldetését sokéves tapasztalat alatt nyerte el. A kezdetben garázsként működő helyiség lassacskán más-más funkcióval lett felruházva. Családnak és baráti társaságoknak adott találkozási lehetőséget. Számos beszélgetés, ünneplés, egy-egy foglalkozás, előadás tette szerethetővé a pici közösségi teret, ezzel egyfajta meghitt otthoni légkört teremtve.

A Garoda Klub a megújult külsővel, és arculattal szeretné ezt a küldetését továbbvinni, továbbfejleszteni. Azaz olyan közösségeket, klubokat felkarolni, vagy létrehozni; művészeti kiállításoknak teret adni, előadássorozatokat, tanfolyamokat szervezni, melyek képesek az emberközeli értékeket megőrizni, tovább vinni. A gödöllői fiatalság számára egy olyan közösségi teret megnyitni, ahol jól érezhetik magukat.  Hiszen a mai világunkban az egyik legnagyobb kincs a szabadidő, melyet természetesen szeretnénk minél hasznosabban eltölteni lehetőleg olyan társaságban, ahol értékelnek minket, meghallgatják ötleteinket, ahol kikapcsolódhatunk, és nem utolsó sorban, ahol örömet szereznek nekünk. A Garoda Klub nagy hangsúlyt fektet ezen értékek megtartására, azaz a semmi mással nem helyettesíthető személyes találkozásra, eszmecserére, az élő közösség erejének felismerésére.

A Garoda Klub programjaival, foglalkozásaival több intézménybe, és rendezvényre is ellátogat. Több éve vagyunk jelen a Gödöllői Belvárosi Napokon a civil közösség tagjaként, a Gödöllői Királyi Kastély Adventi programjain, illetve több gödöllői iskolába, és gödöllői intézménybe látogatunk el a mindig megújuló könyvbemutatónkkal (Baltazár és az Elvarázsolt Birodalom), és a hozzá kapcsolódó rendszeres személyiségfejlesztő drámafoglalkozásainkkal (Baltazár Program), csoportfoglalkozásainkkal. Folyamatosan keressük az együttműködést hasonló küldetéstudattal rendelkező személyekkel, klubokkal, intézményekkel!

Aktuális programjainkat a Facebook oldalunkon lehet megtekinteni!

KÉPGALÉRIA (Garoda Klub programjairól)

 Baráti üdvözlettel: Várszegi Márton (klubvezető)